Metalunion
Wommelgem - Metalunion Homepage

Staal & centrale verwarming

Nijverheidsstraat 54M
2160 Wommelgem

03 354 04 40
03 354 00 74
     

Over ons

Welkom op de website van METALUNION DIVISIE CENTRALE VERWARMING.
U vindt bij ons alles voor de centrale verwarming.

Metalunion cvba werd opgericht in 1928 en heeft 2 divisies :
een divisie CENTRALE VERWARMING met hoofdkantoor in Wommelgem en vestigingen in Vilvoorde en Maldegem en een divisie STAAL met vestiging in Brugge.

Onze divisie, de divisie CENTRALE VERWARMING (HVAC) is een gespecialiseerde groothandel in verwarmingsproducten die uitsluitend verkoopt aan professionelen.

Vanuit de 3 vestigingen, die samen goed zijn voor meer dan 20.000m² opslagcapaciteit, verzorgen een 60-tal medewerkers de dagdagelijkse dienstverlening naar onze klanten.

Een uitgebreid gamma van meer dan 35000 artikelen waaronder buizen, fittings, kraanwerk, radiatoren, gaswandketels, staande ketels (zowel residentieel als groot vermogen), boilers, waterverzachters, zonnesystemen, warmtepompen … zijn ter beschikking van onze klanten voor afhalingen en gratis leveringen in uw magazijn of op de werf en dit door één van onze 10 volledig uitgeruste vrachtwagens.

Indien u verdere inlichtingen wenst aarzel dan niet om contact op te nemen met onze commerciële diensten voor verdere informatie of het bekomen van een uitgebreide catalogus.
 Bereken route

Kantoren en afhaalmagazijn

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
  • Bancontact
  • Eurocard/Mastercard
  • Maestro